Alendor Publishing
Böcker

Böcker

Uppföljaren i Alendor serien är äntligen ute.

Baksidestext:

Milena kämpar med att kontrollera sin mörka magi. Hennes son Lukas är fortfarande försvunnen. Samtidigt planerar Noella en hämnd på människorna, en hämnd som kommer att få förödande konsekvenser.

   För att stoppa Noella krävs det att läckorna mellan Alendor och jorden stängs. Innan det händer måste Milena hitta Lukas, annars kommer hon aldrig att få se honom igen.

   Tiden är knapp och Noella är stark. Vid stängningen för flera hundra år sedan fick något mycket fel. Kan de som drabbades då hjälpa? Och kan Milenas mörka magi bli räddningen?

Katrin C Felicitas redigerar just nu uppföljaren i Alendor serien. Boken kommer gå till tryck sommaren 2023.

Till dess kan vi fresta med en kommentar Katrin fått av en testläsare till uppföljaren:
Wow!!!! Vilken stjärnsmäll till berättelse. Den är överväldigande bra. Jag är imponerad av det här ska du veta.

Alendor – Den förintade släkten är Katrin C Felicitas debutroman. Köp ditt signerade ex direkt i vår webbutik.

Den förintade släkten är första boken i serien Alendor, en värld fylld av magi, äventyr och brygder.

Katrin har byggt en egen värld och ett eget magisystem. Världen har ingen teknolog eller el. Magin består utav olika färger som går i familjer.

Baksidestexten:

Milena har sedan barndomen läst böcker och dagdrömt om magi, trollformler och främmande världar. En dag kidnappas hennes son Lukas och förs genom en portal till en annan värld – Alendor. Milena ser det hända men kan ingenting göra.
   När en man från Alendor dyker upp, får Milena honom att ta med henne till Alendor så att hon kan rädda sin son. Men hon inser snart att det kommer att bli svårare än hon trott. Det är nämligen inte bara Lukas som är i fara, hela jorden är hotad.
   I en värld bland farliga djur och onda magiker tvingas hon välja mellan att rädda jorden eller Lukas, samtidigt som hon lär sig hantera de nya krafter som hon upptäckt att hon besitter.