Alendor – Den förintade släkten
Alendor – Den förintade släkten

Alendor – Den förintade släkten

189,00kr inkl. frakt inom Sverige

Fly vardagen med en bok där du slipper tänka på vardagsproblem.
Författaren hade som mål att skriva en bok utan politik, religion, droger och alkohol. Inga åldrar nämns och inte ens kön ibland.

En naturnära portalfantasyroman med magi och strider för överlevnad. Första delen i serien Alendor. Katrin C Felicitas debutroman.

Med gammal blodmagi lyckas en man hitta Milenas son och föra honom till Alendor.
Motvilligt ber hon en okänd magiker om hjälp. I Alendor måste Milena kämpa mot större fiender än hon förväntat sig. En fiende som hotar att förstöra jorden.
Artikelnr: 1 Kategori: Etiketter: , ,

Beskrivning

Milena har sedan barndomen läst böcker och dagdrömt om magi, trollformler och främmande världar. En dag kidnappas hennes son Lukas och förs genom en portal till en annan värld – Alendor. Milena ser det hända men kan ingenting göra.
När en man från Alendor dyker upp, får Milena honom att ta med henne till Alendor så att hon kan rädda sin son. Men hon inser snart att det kommer att bli svårare än hon trott. Det är nämligen inte bara Lukas som är i fara, hela jorden är hotad.
I en värld bland farliga djur och onda magiker tvingas hon välja mellan att rädda jorden eller Lukas, samtidigt som hon lär sig hantera de nya krafter som hon upptäckt att hon besitter.

Mer information

Vikt 355 g
Dimensioner 135 × 20 × 210 mm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Alendor – Den förintade släkten”

Din e-postadress kommer inte publiceras.